Page 1 of 1

da Daaaaa..!!!!

Posted: Tue Mar 23, 2010 3:58 pm
by James
:dundun: :dundun: :dundun: :dundun: :dundun: :dundun:

Can you please report any Bugs...

In the mean time can you...

There are big changes going in on the events section and it would be a big help if everyone could select a country :
in your profiles

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Tue Mar 23, 2010 5:44 pm
by e2c
James -

There's a display problem... I'm seeing an overlay of all kinds of words/letters in white on every forum page that I click on. Kinda distracting - they cover the top half of the page (no matter what page I'm looking at).

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Tue Mar 23, 2010 8:54 pm
by michi
Same for me here (with Safari). Here is an image:
djembefola.jpg
Screen grab
djembefola.jpg (173.32 KiB) Viewed 2874 times
Cheers,

Michi.

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Tue Mar 23, 2010 8:59 pm
by e2c
that's exactly how it looked to me, although there's no problem now (using Vista and Google Chrome and/or Firefox).

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Tue Mar 23, 2010 10:18 pm
by michi
Looks like this is fixed, thanks!

Found a bug though: clicking on the new "Community" tab at the top causes an error:
error.jpg
Community tab error
error.jpg (40.75 KiB) Viewed 2867 times
Cheers,

Michi.

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Wed Mar 24, 2010 12:19 am
by michi
There also appears to be a problem with the info on the main page at the bottom:
footer.jpg
Garbled footer
footer.jpg (34.72 KiB) Viewed 2864 times
Cheers,

Michi.

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Wed Mar 24, 2010 4:42 am
by bubudi
yes, the stats/info are still there on the bottom, but they are white against white! if you highlight it with the mouse, you will see it! it needs to be changed back to whatever colour it used to be.

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Wed Mar 24, 2010 10:45 am
by James
Hi Guys,
Thanks for this... The first issue is your browser getting confused... I saw that myself...

If you clear your cache (hold down ctrl + shift + del) it'll sort it out.

Errors are fixed...

white on white fixed :)

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Wed Mar 24, 2010 11:50 am
by michi
Awesome, all works now, thanks! :)

Michi.

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Wed Mar 24, 2010 12:21 pm
by rachelnguyen
Just a note that in the US, it's Ta daaaa.... not Da daaaa.

We must be doing it wrong, LOL.

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Wed Mar 24, 2010 2:16 pm
by bubudi
found another bug. up top instead of the login boxes there's a login button with the symbols: # ">
*/ } ?> on either side of it. seems this is only happening on forum pages, not on any of the other pages on the site.

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Thu Mar 25, 2010 9:05 am
by guedom
when you logged (I think the same that bubudi said)

login.jpg
login.jpg (12.66 KiB) Viewed 2833 times

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Thu Mar 25, 2010 9:52 am
by James
That should be fixed now!

Thanks for your help guys...

James :)

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Thu Mar 25, 2010 4:06 pm
by bubudi
James wrote:That should be fixed now!
not exactly. the login boxes are missing altogether from the forum pages now. it's handy to have them when you're not logged in.

Re: da Daaaaa..!!!!

Posted: Tue Mar 30, 2010 9:58 am
by guedom
another bug James in learning panel

Fatal error: Class 'CConstants' not found in /home/solas/public_html/templates/subcontent.php on line 10