Krio language thread

Discuss culture and traditions
djembefola.com logo

Re: Krio language thread

Postby kokoroko » Tue Jan 10, 2012 4:39 am

en api nyu yia fo yu bra. mi en fambul du fain ya. mebi a go du de sontem. yu sabi wan titi nem darami o? yu no kam ya agen? orewa
kokoroko
3 ksing ksing

Blog: View Blog (0)

Postby bubudi » Sat Feb 18, 2012 12:35 pm

adu bra. a bin bizi bad wan nain mek a no go onlain langa tem. a gladi fo si yu stil kam naya. usai dis darami de tap? wi si bak jisno na god in pawa.
bubudi
Site Admin

Blog: View Blog (1)

Postby kokoroko » Tue Feb 28, 2012 9:59 am

adu o, a no think yu go kam bak ba gud fo si yu naya. darami wan titi a sabi pan fb en i tap ostreyla. taim pas dis uman fo aska we mi bin de. mi tehl titi smuhl a go de. neba yu kam luk pan fb ehnti?
kokoroko
3 ksing ksing

Postby bubudi » Fri Mar 16, 2012 10:25 am

aw yu de du bra? a no wan de go pan fb. a bin de wok at. a stihl no geht intanet kohnehkshan. tata.
bubudi
Site Admin

Postby kokoroko » Wed Mar 21, 2012 1:42 am

a du fain bra. tude mi en wif go luk gyal pikin plai basbol ba dem lus gem. bifo mi sen yu mesaj pan fb ba yu nehba ansa bak o. yu no sabi titi nem darami ehnti? i komoht ostrehlya. we yu kin wi tok ya. orewva.
kokoroko
3 ksing ksing

Postby bubudi » Sat May 12, 2012 2:02 pm

adu bra, a bin tehl yu a nehba go na fb, a no bin geht insai de. ostrelya na big kontri, bo. uspat dis darami tap? a stil no geht intanet na os nain a no ebul tok fasfas. a bin wok ad en no geht tem fo ram. di nyu os fain. na mami de tumara. a op yu en di fambul go enjoi, en no nain-kain-nain aftawohd o.
bubudi
Site Admin

Postby michi » Sat May 12, 2012 9:08 pm

bubudi wrote:adu bra, a bin tehl yu a nehba go na fb, a no bin geht insai de. ostrelya na big kontri, bo. uspat dis darami tap?

The mysterious midnight poster strikes again… ;)

Michi.
michi
Moderator

Blog: View Blog (22)

Postby kokoroko » Thu May 24, 2012 4:49 am

adu o,

a sabi yu no go de. mi en fambul don mov oda os na wik pas en mi stil taya so. yu no foget fo luk yu mesaj bohks ya. wi ol tu kin tok bai sehl.
kokoroko
3 ksing ksing

Postby bubudi » Sun May 27, 2012 10:31 am

wetin apin bra? sontem a geht nyu plan fo mi fon nain a kin sehn mehsaj en i no go dia pasmak. yu no tehl mi usai dis titi tap?

(michi, na foh tok krio ya!)
bubudi
Site Admin

Postby kokoroko » Mon May 28, 2012 3:34 am

bra, nain yu kin tehks mi we yu geht nyu fon plan. di titi a sabi pan fb ba yu no go de o. mi en fambul bin mov na nyu os ya.orewva
kokoroko
3 ksing ksing

Postby bubudi » Tue May 29, 2012 5:06 am

aw yu de do na nyu os de? a no se dis darami de na fb ba usai i tap? a geht wan man kam na mi wok en a noh bin ebul foh ep am nain a tehl am se i kin go na oda ples noh fa foh geht ep. na de i geht vehks en a noh ebul foh mek am kohlat. i noh te i vehks so dat in fes go red en in yay dem luk kres. a tehl am a sori so ba a noh ebul fo ep am na de i trai fo wap mi. a muv kwik na sai en bifo a geht fo tink wetin a go du, a wap am kwik lef uk, bufffff i fodom na i baksai. den afta af a minit i grap en komot na do. nain dat.
bubudi
Site Admin

Postby kokoroko » Wed May 30, 2012 4:29 am

mi de du fain wi fambul na nyu os ya. ol pikin dem geht yon bed rom op stehs. ebo! angri kech am so ba yu fayt bak foh protehk yu sehf na so. na seydni o mehlbohn di titi tap o. a si yu wap man bad bad wan. yu sabi boht emerson nyu cd? wi go si bak
kokoroko
3 ksing ksing

Postby bubudi » Fri Jun 01, 2012 6:49 am

dat gud, yu pikin dem geht den yon bedrum dem. yu bin muv na sem nebahud o na difren wan? yes a bin yeri boht dis nyu cd ba a noh bin ebul fo fen am. yes, a noh lek foh mek wa ba wetin fo du we posin trai fo bit yu? orewa.
bubudi
Site Admin

Postby kokoroko » Sat Jun 02, 2012 7:29 am

kushe o, na difren nebahud wi don muf ba no fawe pas oda wan. a bin go na afrikan makit ya en dem no geht nyu cd fo emerson. a bai di wan nem 4 fut arata o. wetin mi fo du we angri kech posin? a trai mek am geht kolat o rak am. a op posin no mek plaba wi yu agin. yu bin rid nyus boht kresiman da bit fes of oda man? drok mek in bingbing so.
kokoroko
3 ksing ksing

Postby bubudi » Mon Jun 04, 2012 1:29 am

mi bohs bin se a neba fo du am egin, a tehl am se a de na mi yon, aw fo du we posin tek bad yit en res in an? dem no wan fo sen oda posin fo wok de wi mi, nain a get fo du wetin a get fo du, nain dat. 4 fut arata na gud wan.
bubudi
Site Admin

PreviousNext